Blogger Widgets

Thursday, May 31, 2012

.:: Late Night At McD ::.

with the name of Allah the Most Compassionate Most Merciful


studying late night.
at McDonald's restaurant.
hidup sangat busy lately.
busy dengan profesi  seorang student medic.
busy dengan tekanan perasaan yang lately ni kerapkali bertandang.
haih, kerja bertimbun tu bole handle lagi.
tapi ganguan jiwa tu buat aku hampir berserah.
lelah.
hati ini sangat lelah.

okay,
urusan pelajaran dulu.
esok kena submit KTI, yang still belum dapat green light penuh dari dr. Arlinda.
esok juga hari last before exam blok Emergency Medicine 2.
22 lecture notes tu ko belum hadam abes lagi Ain!
ni selamba kau tulis blog.
(curi2, kat McD ad wifi. :P)

okay,
urusan hati.
it's been tough for two weeks.
ye lah, sekali-sekala Tuhan bagi kau masalah,
tak perlu mengeluh sangat lah kan?
syukurlah, Tuhan tu masih ingat kau, ye tak?
tapi betul.
senyum ikhlas dari hati tu dah lama tak keluar.
senyum untuk orang lihat sahaja sudah memadai.
rahsia hati,, tak perlu cerita pada satu dunia lah kan?

now,
i'm with him.
the one who brings smile to my face.
the one who lits up my day.
just accompany him siapkan KTI.
aku?
menyebok tepi ni ha just dapat abiskan satu K.
haha!
sokay, at least kau dapat senyum ikhlas hari kan?
(:

this is Aslam's typing : 
busy dengan kti yg dibuat last minit,
exam lg 2 hari,
lg 7 slide kuliah blm blaja,
dgn perut yg lapar(wa nk diet)






truly,
kan? (;





2 comments: