Blogger Widgets

Friday, February 24, 2012

.:: Stress. Seriously. ::.

with the name of Allah Most Compassionate Most Merciful


stress. dah lama tak rasa stress. straight to ampang point, i'm a little bit disappointed with my new tutor group. susah la, tiap semester bertukar, tiap kali itu jugak lah group tutorial bertukar. dah kena adapt lagi. orang baru, suasana baru, ragam manusia yang baru. semua baru. dan 'baru' itu sendiri adalah sangat lambat diterima oleh insan bernama 'aku'.

agak gerun dengan group yang kali ini. kalau sebelum ni aku boleh santai, yang sekarang ni memang tak boleh lagi. i have to push myself really hard this time. tapi aku takut really hard is not enough. itu yang buat aku stress. haish, risau.

aku tau ini experience baru. tapi jujur aku kata aku takut. aku harap nanti aku akan happy macam dulu. itu je.
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. sabar ye sayang . dugaan belajar . mcm tu la (:
    jgn stress2 . nnt x cantik (:

    ReplyDelete
  2. Okay. Saya cuba. Untuk cantik. Haha :P

    ReplyDelete
  3. hee, thank you didie. (: saya akan terus kuat. insyaAllah.

    ReplyDelete