Blogger Widgets

Tuesday, March 1, 2011

.:: Saya Seorang Superwoman ::.

withe the name of Allah the Most Merciful the Most Beneficent


wow.
seriously mgu ni aku jd superwoman.
ehem, dgn mgu2 lepas sama je.
sehari dua kali lab, kelas ada yg sampai kul 5 ptg..
wow.
hanya mereka yg hatinya kuat je yg mampu stay kt USU t'chenta smpai kul 5 sore..(kul 6 pm waktu mesia)
tp malangnye aku x la t'masuk dlm golongan tu.. hehe~
ehem, ada la penah 1-2 kali semangat tgh b'kobar-kobar tu stay la jgk kn..
hehe, tp tu lah..
asal semangat je mula la dosen yg x dtg..
(dosen=lecturer)
haish,
tp asal aku malas je dtg plak dosen tu!
hesh..curious..curious..
so smgt yg dh b'kobar-kobar tadi padam trus..
so salah sape?
fikir-fikir..

wow.
dgn jadual yg pack tu ada saguhati yg diorang bagi.
UJIAN BLOK.
wow lagi.
hari jumaat ni.
wow lagi skali.
(:
mampu senyum je lah.
x reti nk komen ape dah..

adoi, byk lagi x cover neh!

wow.
dengan kebusyan yg ntah dtg dr mn ni,
rs mcm byk benda yg 'ter' -letak tepi..
bukan kt blakang tau!
so sorry to my friends, esp Nor Dalila yg menyedari kebusyan aku n 2 org makcik lagi.. (haha~)
n to Nurul Husna, who i supposed to be with her..
sorry ye??
and utk mereka2 yg ada terasa hati ke, sorry ek?

wow.
ini baru student.
dh x cukup 24 jam Tuhan bg ni..
haih, this is the road u taken kn ain??
so sabar.
macam yg ayah salu ckp,
"bukan ain sorang je kn yg face bnde yg sm?kwn2 lain pun sm jgk.."
((:
ayat penenang dari ayah, 
yg buat aku sedar, teman sy kt bilik sebelah pun hadapi ke'busy'an yg serupa kn?
btul x syaf?hehe~
n ntah2 ada orang lain ygn lebih ssh dr kite btul x?
so ain pliz stop whining around k?

so,
goodluck ain & kwn2 09..
kita strive sm2 ye?
(:


saje je suke2..

p/s : bak kata seorg teman, kita busy jadi manusia. manusia xpe lagi, cuz still ad guna utk org lain. tapi aku? busy m'jadi mahasiswa. sekilas, kdg2 susah busy m'jadi hamba kn?


Jiwa . Ini . Perlukan . Booster .


booster dlm kamus oxford :
(1) Medicine a dose of a vaccine increasing/renewing the effect of an earlier  one.
(2) the 1st stage of a rocket or spacecraft, used to give initial acceleration.
(3) a source of help or encouragement
(4) a device for increasing electrical voltage or signal strength.

sila pilih definisi BOOSTER mengikut kesukaan anda! (^^,)

3 comments:

  1. cuba letak diri awak kat tempat saya,
    awak akan bsyukur dengan diri awak sekarang..=)

    sungguh.
    ^^,

    ReplyDelete
  2. hehe..btol3.. tp sy plus busy tdo skarg..hehe:D

    ReplyDelete
  3. hahaha, tido tu 1 kewajipan.. :p

    ReplyDelete